Jubilarissen VPTZ-NWN in het zonnetje gezet tijdens kerstdiner

Op dinsdagavond 18 december 2018 vond het kerstdiner van de Vrijwilligers Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord (VPTZ-NWN). Tijdens dit gezellig samenzijn stonden bestuursvoorzitter Marjo de Bot en coördinator Sandra Mauwer stil bij de behaalde mijlpalen dit jaar en zette zij een aantal jubilarissen- vrijwilligers uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam- in het zonnetje.

Donderdag 20 december 2018

Els Muller en Nel van Goenendael, die helaas niet aanwezig kon zijn, zijn al 5 jaar vrijwilliger bij de VPTZ NWN. Elly Kreischer ontving felicitaties voor 10 mooie jaren vrijwilligerswerk en Theres Halkes vierde de prachtige mijlpaal van 20 jaar inzet als vrijwilliger. En last but not least feliciteerde Sandra Nanny Ketel met haar zilveren jubileum bij de organisatie! VPTZ NWN is ontzettend trots op al haar vrijwilligers en deze jubilarissen in het bijzonder. Bedankt voor al jullie liefdevolle inzet, op naar nog meer mooie jaren!

Wat kan VPTZ NWN voor u betekenen?
Het verzorgen van een geliefde in de laatste levensfase kan zwaar zijn, ondanks de ondersteuning door de huisarts, wijkverpleging en thuiszorg. Als het levenseinde nadert, wordt de zorg intenser en intensiever. Juist in deze periode staan de vrijwilligers van VPTZ NWN voor u klaar. Of u de laatste fase van uw leven nu thuis doorbrengt, in een verpleeghuis of een andere zorginstelling: De opgeleide vrijwilligers van de stichting VPTZ-NWN (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg-Nieuwe Waterweg Noord) bieden u tijd, aandacht en ondersteuning, wanneer u daar behoefte aan heeft. Zij zijn er voor u, maar ook voor uw familie of mantelzorgers, zodat zij zichzelf weer kunnen opladen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u vrijwilliger worden? Neem dan contact op met VPTZ NWN via info@vptz-nwn.nl of 06-51175006