Karin Hersbach (Argos Zorggroep) treedt toe tot bestuur VPTZ – NWN

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg – Nieuwe Waterweg Noord (VPTZ – NWN) is verheugd om aan te kunnen kondigen dat Karin Hersbach, Manager Marketing en Services bij Argos Zorggroep, deze maand is toegetreden tot het bestuur

Maandag 25 juni 2018

 VPTZ – NWN zet vrijwilligers in bij mensen in de laatste fase van hun leven, thuis of in een instelling. Het werkgebied omvat Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Karin Hersbach: “Ik vind het een eer en een uitdaging om hieraan te mogen bijdragen en Sandra Mauwer in haar rol als coördinator te mogen ondersteunen.”

De VPTZ is een landelijke vereniging met lokale afdelingen. In deze regio maakt de VPTZ deel uit van het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord en is er een sterk samenwerkingsverband met Careyn, de Frankelandgroep, de Zonnehuisgroep, Argos Zorggroep, het Franciscus Vlietland, Hospice de Margriet, Minters en thuiszorgorganisaties. Naast Karin Hersbach bestaat het bestuur momenteel uit Marjo de Bot (Argos Zorggroep, voorzitter), Marja Mons (Careyn), Atie van Witzenburg (algemeen lid) en Aart Kool (algemeen lid).